Uitgelicht!   

logo Klingel


Klingel  is een bekend en gerenommeerd thuiswinkelbedrijf  (post en internet) , gespecialiseerd in dames-  en herenmode. Naast kleding kan de consument ook bij Klingel terecht voor schoenen, sieraden, woonaccessoires en handige apparaten voor in de keuken.
Klanten bestellen online, via de telefoon en per post.
Het profiel van het bestand is vooral vrouwen en 45+.
Het bestand van Klingel scoort met name goed voor goede doelen, uitgeverijen en webshops (thuiswinkelbedrijven).

Voor meer informatie kun je de datacards inzien op www.hoogtijdm.nl of bel of mail met Nico of Martin.

Lead generatie: nieuwe ronde, nieuwe kansen

Uiteraard speurt u altijd actief naar nieuwe leads, zoals elk bedrijf. Maar waar begint u? Uiteraard bij Hoogtij DM! Wij werken nauw en succesvol samen met een groot aantal partners voor het werven van nieuwe leads en prospectadressen voor u.

Ons doel is voor ú zogeheten ‘warme’ adressen te genereren. Dit zijn adressen die in principe een meer dan gemiddelde belangstelling hebben voor uw dienst of product.

Een keur aan kanalen
Dit doen wij via een keur aan bewezen kwaliteitskanalen:

  • Online enquêtes.
  • Viral games.
  • Affiliate programma’s.
  • Advertenties in nieuwsbrieven van derden.
  • Vele andere, aanvullende mogelijkheden.

TM follow up en netto sales
Graag zijn wij uw ervaren partner voor het onafhankelijk adviseren in en begeleiden van alle on- en offline mogelijkheden om leads te genereren. Met als doelstelling een constante stroom van “hotleads” met een zo kort mogelijke leadtime aan callcentra te leveren. Leadbroking biedt de garantie dat u maximaliseert, tegen minimale inspanningen, op bestaande en best scorende lead generation campagnes.

Uiteraard staat úw behoefte centraal
Die peilen we op voorhand diepgaand en intensief. Op grond hiervan kunnen we heel gericht of juist heel breed uw markt bewerken.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Netto sales
In sommige gevallen willen bedrijven het hele traject van het genereren van leads tot en met de conversie tot ‘netto sales’ uit handen geven. Hoogtij DM heeft ruime ervaring met dit traject en wil u graag het werk uit handen nemen. Op basis van uw briefing gaan wij op zoek naar de beste partners met de hoogste kwaliteit.

Hoogtij DM werkt in zowel Nederland als België met een groot aantal callcenters en biedt daardoor de garantie van een zo hoog mogelijke kwaliteit. De jarenlange ervaring en expertise van Hoogtij DM garanderen dat u via leadgeneratie de meest kwalitatieve opbrengst krijgt: goede sales tegen zeer acceptabele kosten.


Selectie van klanten van Hoogtij DM

postorder groep klingel Group Deal hotelbon
tono telegraaf mirale postnl