Uitgelicht!   

logo Klingel


Klingel  is een bekend en gerenommeerd thuiswinkelbedrijf  (post en internet) , gespecialiseerd in dames-  en herenmode. Naast kleding kan de consument ook bij Klingel terecht voor schoenen, sieraden, woonaccessoires en handige apparaten voor in de keuken.
Klanten bestellen online, via de telefoon en per post.
Het profiel van het bestand is vooral vrouwen en 45+.
Het bestand van Klingel scoort met name goed voor goede doelen, uitgeverijen en webshops (thuiswinkelbedrijven).

Voor meer informatie kun je de datacards inzien op www.hoogtijdm.nl of bel of mail met Nico of Martin.

E-mail adressen: digitaal een goed renderend kanaal

Bedrijven zetten steeds vaker succesvol in op een multichannel aanpak. Naast direct mail, inserting of telemarketing speelt e-mail hierin een spilrol. Bent u op zoek naar écht goede
e-mail adressen van uw eigen klanten of eventueel voor een wervingscampagne? Hoogtij DM maakt op basis van uw briefing en onze ervaring een vrijblijvend en kosteloos overzicht van de mogelijkheden.

Alert met advies
Ook op het terrein van e-mail marketing praten wij u graag bij over onze expertise op dit voor u belangrijke terrein. Wij hebben toegang tot alle opt-in e-mail lijsten die op de markt verkrijgbaar zijn, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Een aantal lijsten hiervan beheren wij in exclusiviteit. Deze e-mail adressen komen hoogwaardig voort uit bannering op geaffilieerde websites, online enquêtes, klanten databases, etc. Ons advies? Doe er uw voordeel mee.

Wilt u meer weten?
Naar welke e-mail adressen bent u precies op zoek? Neem gerust contact met ons op, zodat we een voorstel op maat voor u kunnen maken.


Selectie van klanten van Hoogtij DM

Dutch Pharma eci mirale mona
klingel mycollections telegraaf wenz